Izdelava spletnih strani

Večina naše ekipe je doma v svetu spletnih tehnologij. Nudimo celostno ponudbo, od načrtovanja, oblikovne zasnove, izdelave do vzdrževanja spletnih strani. Še posebej pa smo osredotočeni na:

Spletno stran oblikujemo v sodelovanju z vami, po želji pa lahko sodelujemo tudi z zunanjimi oblikovalci. Stran že od samega načrtovanja izdelujemo z mislijo na uporabnike mobilnih naprav, ki sestavljajo vedno večji delež obiskovalcev spletnih strani.

Poskrbimo tudi za registracijo domene in spletno gostovanje.

Potek izdelave spletne strani

Načrtovanje

Skupaj z vami ugotovimo vaše cilje, želje, ciljno občinstvo in namen spletne strani. Naberemo in določimo vsebino strani, ki je njen najpomembnejši del.

Oblikovanje

Na podlagi informacij, zbranih v prvem koraku, pripravimo prototipe spletne strani. Poskrbimo, da je uporabniška izkušnja prijetna in gladka, videz pa primeren vsebini in namenu spletne strani ter očem prijazen. Vedno poskrbimo, da se stran prilagaja različnim velikostim zaslonov. Skupaj z vami izpilimo osnovne prototipe, da ustrezajo vašim željam.

Razvoj

Odločimo se za uporabljene tehnologije glede na potrebe vaše spletne strani. Če želite sami urejati vsebino, poskrbimo tudi za urejevalnik spletnih vsebin (CMS). Proces razvoja poteka transparentno, saj mu lahko vedno sledite na testnem strežniku.

Objava

Pred objavo spletno stran skupaj z vami temeljito pregledamo in testiramo. Po dogovoru uredimo gostovanje in zakup domene. Po objavi domeno takoj vpišemo v spletne iskalnike (google, najdi.si, yahoo, bing, ...), v primeru posodobitve strani pa sprožimo zahtevo po ponovnem pregledu (indeksiranje). Vsem spletnim stranem dodamo možnost spremljanja obiskanosti.

Rast in vzdrževanje

Naše delo ni nikoli zares končano. Ko je spletna stran enkrat objavljena, skrbimo, da deluje varno in brezhibno, dodajamo novo vsebino in po potrebi dodatne elemente.

Reference spletnih strani